Forum Rynku Spożywczego i Handlu 2019

05 LIS, 2019 GODZ: 09:19

W jednej z debat ["Zarządzanie: bezpieczeństwo, jakość, dystrybucja"], mających miejsce podczas Forum Rynku Spożywczego i Handlu 2019, w roli eksperta występował prezes Zakładów Mięsnych Silesia – Mariusz Rusin. Prezes w swojej wypowiedzi zaznaczył, iż uważa, że rynek mięsny jest trudny, a to głównie za sprawą negatywnych konotacji odnośnie samego przetwarzania mięsa. Zdaniem Prezesa rynek będzie ewoluował w kierunku klienta, który musi zdobywać informację z wiarygodnych źródeł, których na dzisiaj nie mamy. W związku z czym zaznaczył, iż widzi potrzebę stworzenia platformy informacyjnej, w której klient będzie miał dostęp do wiarygodnych danych, ponieważ dziś konkurujemy z mitami.

Pozostałe aktualności

Oświadczenie Cedrob Foods S.A. w sprawie pożaru

Szanowni Państwo,W sobotni wieczór, 10 maja 2025 roku, na terenie naszego zakładu produkcyjnego przy ul. Baczyńskiego w Sosnowcu doszło do pożaru. Dzięki sprawnej ewakuacji, wszyscy...

11 MAJ, 2025 GODZ: 09:46
{* *}