Kierownik Produkcji 

Wiemy, jak wytwarzać smaczne i zdrowe wędliny po polsku. W tym czujemy się najlepiej. Jak nikt inny, znamy się na przetworach mięsnych. Stoją za nami pokolenia doświadczenia, szacunek dla tradycji i nowoczesne technologie. W Grupie Kapitałowej dostarczamy żywność w kraju i na rynki zagraniczne w Europie, Afryce, czy Azji.  Naszą misją jest zapewnić zdrową żywność obecnym i przyszłym pokoleniom.

Dynamicznie się rozwijamy i poszukujemy nowych członków naszego, prawdopodobnie najlepszego zespołu pracowniczego w branży.

Dowiedz się więcej o nas na: www.cedrobfoods.pl 

Aktualnie poszukujemy kandydatów do pracy na stanowisko Kierownik Produkcji

Miejsce pracy: Mokrsko, pow. wieluński, woj. łódzkie.

Zakres obowiązków:

  • nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesów produkcyjnych w zakresie m.in. rozdrabniania mięsa surowego, masowania, przygotowania farszu i kiełbas,
  • nadzór nad maszynami i urządzeniami w procesie produkcji oraz bieżąca współpraca z działem utrzymania ruchu w zakresie monitorowania i usuwania awarii,
  • efektywna współpraca z pozostałymi działami firmy w celu realizacji zamówień produkcyjnych,
  • terminowa realizacja planu produkcyjnego z zachowaniem wszystkich norm jakościowych związanych z produkcją żywności,
  • kontrola wskaźników produkcyjnych, sporządzanie raportów produkcyjnych,
  • organizowanie efektywnej pracy i prawidłowe planowanie czasu pracy podległych pracowników,
  • przeprowadzanie weryfikacji prawidłowości wykonywanych czynności przez pracowników, dbanie o poprawny tego zapis,
  • dbanie o bezpieczny i higieniczny stan pomieszczeń pracy i wyposażenia technicznego, środków ochrony indywidualnej podległych pracowników,
  • zapobieganie powstawaniu strat i marnotrawstwa,
  • udział w projektach optymalizacyjnych w obszarze produkcji,
  • motywowanie pracowników w zakresie wdrażania zmian i usprawnień. 

Wymagania:

  • wykształcenie wyższe – mile widziane w zakresie przetwórstwa mięsnego lub branży spożywczej,
    • doświadczenie na podobnym stanowisku w obszarze produkcji i zarządzania zespołem,
    • znajomość zagadnień Lean Manufacturing, systemu 5S, bezpieczeństwa żywności HACCP, BRC, IFS,
    • znajomość przepisów prawa pracy w zakresie związanym z zarządzaniem podległymi, pracownikami: czas pracy, harmonogramy, urlopy, badania lekarskie itp.,
    • znajomość pakietu MS Office, w szczególności Excel i Word,
    • znajomość procesów przygotowania i higieny produkcji,
    • umiejętność efektywnego zarządzania pracą własną i podległych pracowników,
    • umiejętność budowania zespołu i planowania,
    • otwartość na zmiany, rozumienie biznesu, orientację na cel, chęć ciągłego doskonalenia.

Oferujemy:

  • zatrudnienie na podstawie umowy o pracę na pełny etat,
    • możliwość realnego wpływu na rozwój organizacji - udziału w procesach i współtworzenie zmian,
    • pakiet benefitów: smaczne posiłki i przekąski, ubezpieczenia grupowe, prywatną opiekę medyczną, kartę Multisport, świadczenia socjalne (paczki i zapomogi okolicznościowe)
    • pakiet powitalny,
    • wydłużone przerwy śniadaniowe,
    • bonusy za polecenie pracownika w programie poleceń od 200 zł do 5250 zł brutto,
    • bezpłatny parking dla pracowników,
    • loterie i konkursy z cennymi nagrodami,
    • możliwość podnoszenia kwalifikacji zawodowych w ramach kursy i szkoleń,
    • udział w branżowych wydarzeniach,
    • udział w programie Kaizen – płacimy za pomysły ulepszające codzienną pracę, za najlepsze usprawnienia przyznajemy nagrody finansowe.

Aplikuj!

KLAUZULA INFORMACYJNA DLA UCZESTNIKÓW REKRUTACJI

{* *}