Zastępca Kierownika Magazynów Surowca, Przypraw i Dodatków

Wiemy, jak wytwarzać smaczne i zdrowe wędliny po polsku. W tym czujemy się najlepiej. Jak nikt inny, znamy się na przetworach mięsnych. Stoją za nami pokolenia doświadczenia, szacunek dla tradycji i nowoczesne technologie. W Grupie Kapitałowej dostarczamy żywność w kraju i na rynki zagraniczne w Europie, Afryce, czy Azji. Naszą misją jest zapewnić zdrową żywność obecnym i przyszłym pokoleniom.

Dynamicznie się rozwijamy i poszukujemy nowych członków naszego, prawdopodobnie najlepszego zespołu pracowniczego w branży.

Dowiedz się więcej o nas na: www.cedrobfoods.pl 

Aktualnie poszukujemy kandydatów na stanowisko Zastępcy Kierownika Magazynów Surowca, Przypraw i Dodatków.

Miejsce pracy: Mokrsko

Zakres obowiązków

  • nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesu przyjęcia, magazynowania i wewnętrznej dystrybucji surowca, przypraw i dodatków wykorzystywanych w procesie produkcyjnym
    • efektywna współpraca z działem produkcji i zamówień w celu zapewnienia surowca, przypraw i dodatków niezbędnych dla realizacji bieżących planów produkcyjnych
    • kontrola stanów magazynowych i bieżące raportowanie rozbieżności
    • nadzór nad maszynami i urządzeniami wykorzystywanymi w procesie magazynowania oraz bieżąca współpraca z działem utrzymania ruchu w zakresie monitorowania i usuwania awarii
    • zapewnienie sprawnego funkcjonowania magazynów poprzez optymalne wykorzystywanie dostępnych powierzchni magazynowych
    • nadzór nad jakością, właściwą rotacją, kontrolą TPS surowców oraz przypraw i dodatków w obrocie wewnętrznym
    • inicjowanie i wdrażanie działań mających na celu optymalizację procesów, kosztów i przestrzeni magazynowej
    • prowadzenie dokładnej inwentaryzacji wszystkich surowców i przypraw i dodatków w magazynie
    • utrzymywanie porządku na terenie magazynu
    • organizowanie efektywnej pracy i prawidłowe planowanie czasu pracy podległych pracowników
    • przeprowadzanie weryfikacji prawidłowości wykonywanych czynności przez pracowników, dbanie o poprawny tego zapis
    • dbanie o bezpieczny i higieniczny stan pomieszczeń pracy i wyposażenia technicznego, środków ochrony indywidualnej podległych pracowników
    • zapobieganie powstawaniu strat i marnotrawstwa
    • motywowanie pracowników w zakresie wdrażania zmian i usprawnień


Oczekiwania 

  • wykształcenie min. średnie – mile widziane w zakresie przetwórstwa mięsnego lub branży spożywczej
  • doświadczenie na podobnym stanowisku w obszarze produkcji lub zarządzania magazynem surowców
  • znajomość procesów przygotowania i higieny produkcji
  • umiejętność efektywnego zarządzania pracą własną i podległych pracowników
  • gotowość do pracy w systemie zmianowym
  • otwartość na zmiany, rozumienie biznesu, orientacja na cel, komunikatywność
  • dobra znajomość pakietu MS Office (w szczególności Excel i Word)

Mile widziane

  • znajomość zagadnień z zakresu logistyki, technologii przetwórstwa mięsnego, a także systemów zarządzania jakością bezpieczeństwa żywności HACCP
  • znajomość narzędzi Lean, system 5S, przepisów prawa pracy w zakresie planowania czasu pracy i zarządzania podległym zespołem
  • książeczka dla celów sanitarno – epidemiologicznych

Oferujemy

  • stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę u wiodącego i najszybciej rozwijającego się producenta wędlin, dań gotowych i przekąsek mięsnych w Polsce, należącego do największego polskiego koncernu produkującego surowce mięsne, lidera produkcji kurczaka w Europie
  • możliwość rozwoju zawodowego poprzez szkolenia, udział w projektach i innowacjach
  • możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego i opieki medycznej
  • pakiet sportowy Medicover Sport
  • pakiet powitalny
  • program Kaizen oraz program poleceń pracowniczych gwarantujący wypłatę nagród pieniężnych
  • loterie i konkursy dla pracowników z cennymi nagrodami
  • smaczne posiłki i przekąski
  • paczki świąteczne
  • bezpłatny parking dla pracowników

Aplikuj!

{* *}