Historia
2020
2020
Rozszerzenie linii Nasze Polskie o Kabanosy
2019
2019
Rozpoczęcie produkcji w dzierżawionych zakładach w Goczałkowicach Zdrój, Pszczynie, Mokrsku i Ćwiklicach
2019
2019
Wprowadzenie linii wędlin Z Kurnej Półki pod marką Cedrob
2018
2018
Przeniesienie produkcji z Zakładów w Ciechanowie i Ciechanowcu do Zakładu w Sosnowcu
2017
2017
Konsolidacja. Włączenie Zakładów Mięsnych Silesia S.A. do Grupy Cedrob
2016
2016
Rozbudowujemy nasz zakład o dodatkową powierzchnię biurową
2015
2015
Poszukujemy nowych rozwiązań biznesowych
2014
2014
Rozwijamy się! Przedstawiany nowe, nowoczesne i przyjazne logo marki
2013
2013
Budujemy nowoczesną sieć sklepów mięsnych i spożywczych w spółce Meat Market Sp. z o. o.
2012
2012
Przejmujemy spółkę Samba Sp. z o. o. posiadającą na rynku małopolskim sieć sklepów mięsnych „Kogucik”
2012
2012
Rozpoczynamy działalność transportową i logistyczną w spółce Silesia Logistic Sp. z o. o.
2011
2011
Uregulowaliśmy status prawny i nabyliśmy własność zakładu produkcyjnego w Sosnowcu
2010
2010
Przekształciliśmy firmę w Spółkę Akcyjną i usunęliśmy z jej nazwy słowo „DUDA”. Stało się ono wyłącznie znakiem handlowym
2010
2010
Rozpoczynamy produkcję dań gotowych
2010
2010
Rozpoczynamy produkcję karmy dla zwierząt w spółce Silesia Pet Foods Sp. z o. o.
2009
2009
Zakłady Mięsne Duda Silesia Sp. z o.o. przejęły produkcję wędlin pod marką DUDA
1999
1999
Rozpoczęliśmy budowę nowego zakładu produkcyjnego w Sosnowcu, do dziś największego i najnowocześniejszego tego typu obiektu w Polsce
1990
1990
Rozpoczęliśmy działalność zakładu mięsnego produkującego wędliny pod marką DUDA